mandag den 12. november 2012

Halloween

Det sidste stykke tid er gået med at fejre halloween.

Der startede allerede to weekender inden halloween hvor vi lavede græskar hoveder. Jeg var sammen med to andre udvekslingsstudenter og en flok mennesker hvor vi sad og lavede en masse græskar hoveder sammen en aften, det var super hyggeligt og folk var super kreative, så det var sjovt at se hvad de fik skåret i deres græskar :)

Kun et lille udvalg af vores græskar, mit er nummer 2 fra venstre :)
Så var der lidt ro på ind til den næste weekend hvor alt igen stod i halloweens tegn. Fredag var der noget halloween halløj i en kirke som jeg var med til. Inde i kirken var der en masse boder og så kunne man så købe billetter og på den måde prøve de forskellige ting der var i boderne. Der var alle mulige forskellieg ting, som at skyde balloner med dartpile, fiskedam osv. Hver gang pigerne havde været i en bod og prøvet hvad der var fik de så et stykke slik i deres lille slik taske, så det var en givende oplevelse for pigernes vedkommende ;) 

Lørdag var pigerne derhenne igen, men søndag prøvede vi så noget andet. 

Der var en lang sti igennem en skov hvor en hel masse mennesker så var ude at gå, selvfølgelig i udklædning og så gik man rundt i skoven hvor en masse folk igen havde opstillet boder og uddelte slik og reklamerede for deres firma. Tandlægen var der også og gav tandbørster til alle børnene hvilket jeg personligt synes var et rigtig godt tiltag :)

Der var rigtig mange mennesker ude i skoven :)
Onsdag var det så d. 31. oktober og altså halloweens dag (kan desuden oplyse at wikipedia også siger at det er Louises dag, hvilket straks gør at jeg synes meget bedre om denne dag ;) ). 

College var fuld af spindelvæv og udklædte mennesker, så det var en ret sjov oplevelse at være i skole den dag, men ellers var alle generelt udklædte rundt omkring og der var masser af steder der delte treats ud til alle. Jeg endte nemlig med at tage i byen og spise aftensmad med den anden au pair og selv på den restaurant hvor vi spiste kom der børn ind for at spørge efter slik ;)

Normalt til halloween går børnene jo rundt til husene og spørger efter slik, hvilket hedder "Trick og treat" men her i Alaska er der også noget der hedder "trunk og treat"hvor folk parkere deres biler et sted og så går børnene rundt fra bil til bil og spørger efter slik, et sjovt alternativ heroppe i det kolde nord hvor der nogen steder er langt mellem husene :)



Så slutter jeg lige med et billede af udsigten den anden dag, den var super fin :D



Ingen kommentarer:

Send en kommentar